gökhan özen
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
gökhan özen

gökhan özen fan club(resim,video,walpaper)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

felaket bir gün +18

YazarMesaj
___Kadir___

felaket bir gün +18 Empty
MesajKonu: felaket bir gün +18   felaket bir gün +18 Icon_minitimeC.tesi Mart 22, 2008 12:13 am

o sabah her zamanki gibi okula gitmek için 6 da kalkmıştım kışın ortasında olduğumuz için hawa zaten karanlıktı we bunun üstüne birde hawa yağışlı olduğu için daha karanlıktı ben zaten karanlık hawalardan hep korkmuşumdur üzerime okul kıyafetimi giydim kahwaltı yapmaktan wazgeçtim çünkü mutfakla benim kaldığım odanın arasında baya bi mesafe wardı we ben mutfağa girmeye korktum bir an önce ewden çıkmak istiyodum banyoya girdim saçımı toplamak için birden banyonun perdeleri uçuşmaya başladı ama rüzgar yoktu zaten banyoda rüzgar olması imkansızdı ben daha çok korkmaya başladım we daha hızlı hareket etmeye başladım birden banyonun ışığı kapanıp 2 saniye kadar sonra tekrar açıldı kapıyı açıp baktığımda kimse yoktu zaten o gün arkadaşımda ewde yoktu ben hemen çantamı alıp çıktım okul çıkışı arkadaşımla beraber ewe geldik yağmur yağıyordu ikimizde korktuğumuz için benim odada oturuyorduk ben canım sıkıldığı için boynumdaki cewşeni çıkarıp sallamaya başladım cewşen birden koptu we içindeki kağıt fırladı tak diye bi ses geldi bizde arkadaşımda yere düştüğünü düşünüp yerde aramaya başladık biz ararken üst katta oturan aysu abla bize bakmaya gelmiş we üstüne basarsanız çarpılırsınız dedi biz daha çok korktuk we aysu abla işi olduğunu söyleyerek gitti biz yatağın üstüne şifonyerinin üstüne felanda baktık ama yoktu yoktu işte üstüne basmaktan korktuğumuz için yatağın üstüne oturduk ikimizde çok korkuyorduk sora ben lavoboya giderken şifonyerinin üstüne tekrar baktım we orda duruyodu daha önce defalarca bakmıştım orda olmadığına emindim ogün çok korktum we ailemin yanına taşındım o ewden taşınalı 4 ay felan oldu we ben şimdi öğreniyorumki o ewin altında eskiden mezarlık warmış.
arkadaşlar belki inanmıcaksınız ama bu anlattıklarımın hepsi gerçek we çok korkunç bi gündü!!

felaket bir gün +18
1 sayfadaki 1 sayfası