papatya prenses moderatör
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 22/03/08 Yaş : 35 Nerden : **bursa**
| Konu: bi kaç şarkısı C.tesi Mart 22, 2008 9:23 am | |
| ARAMAZSAN ARAMA! Seninle aşk dilinden konuşmayı bilemedik Şu üç günlük dünyada bir gün yüzü göremedik Bu ayrılık sebebini boşver benden bilsinler Demek çabuk unutursun senin huyunu sevsinler Aramazsan arama, Aramazsan arama
Aramazsan arama yar, Aramazsan arama Zaten merhem olamazsın sen benim gönül yarama
En son papatya prenses tarafından C.tesi Mart 22, 2008 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: ASLINDA C.tesi Mart 22, 2008 9:24 am | |
| ASLINDA Dön bir bak sessizce etrafına Seni sen yapan o duyguyu hatırla... Sahip olduğun herşeyin senden önce de Bir sahibi vardı bunu unutma
Ayazda bir çocuk bana bakıyor neyleyim Şu kalbim taş değil ki, demir değil ki Çekip gideyim...
Kalbindeki acıdan, Tükenmiş genç adam (gencecik kız ağlayan) Bak dinle tüm gerçeği, Sana kısaca özetliyeyim...
Aslında yok gibi bazen Ama var fazlasıyla Gerçek sandığın bir çok şey de Yalan aslında... Aslında bütün bu olanlar saşırtmaca Gerçek sandığın bir çok şey de Yalan aslında
Yalan aslında herşey yalan aslında Bu dünya sensiz de döner, döner unutma...
En son papatya prenses tarafından C.tesi Mart 22, 2008 9:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: AŞKIM C.tesi Mart 22, 2008 9:25 am | |
| AŞKIM Son bir defa çıkıyorum yollarına Niyetin varsa göster hadi güzelim Son bir şansı seriyorum kollarına Dur biraz yavaşla
Şimdi ayrılık zamanı geldiyse Bunu bana değil Gel yüreğime söyle Seni seviyorum vazgeçmem ömrümce Dur dinle
Aşkım yüreğine talibim Dönüşü yok seni almaya geldim Aşkım gözlerine talibim Kaçarı yok seni almaya geldim | |
|
| Konu: AYAZ C.tesi Mart 22, 2008 9:25 am | |
| AYAZ Sildim attım alın yazımdan Senden başka ne varsa Sarıldım sensizliğe can yoldaşı olur diye Sensiz sokaklarında Sensiz sokaklarımda
Yine yar yar yar yine seni bana yaz Bu senede uğramadı buralara yaz E hadi yar yar yar yine seni bana yaz Duramam hiç artık buralar ayaz | |
|
sanane3434
| Konu: Geri: bi kaç şarkısı C.tesi Mart 22, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
a$q ßöCüqü
| Konu: Geri: bi kaç şarkısı Ptsi Mart 24, 2008 5:15 am | |
| | |
|
___Kadir___
| Konu: Geri: bi kaç şarkısı Perş. Mart 27, 2008 12:33 am | |
| | |